Beginnend ondernemer

Het Starten van een onderneming vereist uiteraard veel tijd en een aantal zaken dienen van te voren goed geregeld te zijn.

Timing Administraties helpt u voornamelijk vóór het starten van uw onderneming welke rechtsvorm het beste bij uw onderneming past. Tevens gaan wij op verzoek van de toekomstige ondernemer samen naar de Kamer van Koophandel om de technische vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Als u al een bestaande ondernemer bent bent u hartelijk welkom om een en ander te bespreken, met name de huidige situatie van uw onderneming en/of het wordt om van rechtsvorm te veranderen om de fiscale voordelen te behalen.

Advies opmaat

Wij adviseren u ook welke rechtsvorm het beste bij u past. Te denken aan ZZP’er, Eenmanszaak met personeel, Vennootschap Onder Firma, Maatschap of als u denkt dat er enorme winst is voor uw onderneming aan een Besloten Vennootschap. Tevens geven wij uitleg wat de verschillen zijn van deze rechtsvormen; rechtsvorm zonder of met rechtspersoonlijkheid.

Tijdens ons vrijblijvend gesprek komen al deze vragen aan de orde en geven wij de juiste advies aan u, zodat u in de toekomst geen problemen gaat ondervinden.

Zoals gezegd, verzorgt Timing Administraties de totale inschrijving van uw onderneming bij de KvK, aanvraag van een BTW-nummer, aanvraag van een LB-nummer, aanvragen van een VAR ( Verklaring Arbeidsrelatie ), aanvraag van de benodigde verzekeringen, het opstellen van VOF-contracten van de vennoten. Tijdens het genieten van een kopje koffie verzorgen wij al uw benodigde documenten.

timingadministraties-6

Wij staan graag voor u klaar

Heeft u nog vragen? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 06 55 88 19 49