Onze dienst

Welkom bij Timing Administraties & Consultancy. Wij ondersteunen u als startende of bestaande ondernemer in alle aspecten dat in een bedrijfsuitvoering tegen kunt komen. Wij verlenen op basis van uw behoefte en doelstellingen financiële en administratieve diensten. Wij beschikken over tientallen jaren ervaring in de financiële sector en kunnen u hoogwaardige kwaliteit leveren. De diensten die wij leveren is altijd op maatwerk en kijken met de ondernemer vanaf de startmoment van zijn/haar onderneming hoe het in het verleden is gegaan en of er verbeterpunten noodzakelijk kunnen zijn.

Onze cliëntenportefeuille bestaat uit diverse branches.

Cliëntenbestand

Onze cliëntenbestand bestaat uit onder meer productiebedrijven, horeca, taxibranche, restaurants, brood –en banketbedrijven, vrije beroepsuitoefenaars, elektrotechnische bedrijven, timmerbedrijven, bouwbedrijven, stucadoorsbedrijven, ZZP’ers, kappersbedrijven, detailhandel, schoonheidsspecialisten, huisartes, tandartsen vele meer.

Naast onze cliëntenbestand in het MKB-bedrijf verzorgen wij ook advieswerkzaamheden voor particulieren.

Administraties

Timing Administraties heeft tevens tientallen jaren ervaring met het opstellen van ondernemingsplannen wat u in de meeste gevallen moet voorleggen bij de kredietverstrekkeraars. Wij werken samen met kredietinstellingen, zoals ABN Amro bank, ING Bank, Rabobank en diverse hypotheekadviseurs. Een ondernemingsplan is een hulpmiddel om de winstgevendheid van een onderneming te waarborgen en voor derden inzicht te geven of uw onderneming financieel gezien een gezond bedrijf is.

het merendeel van de ondernemingen in het MKB beschikt niet over een goed financieringsplan en dit kan problemen opleveren voor het niet kunnen financieren van een krediet bij de beoordelaars van een kredietverstrekker. Het opstellen van een ondernemingsplan oftewel een financieringsaanvraag bent u altijd welkom bij ons om dit te bespreken en samen kijken we naar de opties voor de toekomst voor het verbeteren van de financiële positie van uw bedrijf.

Tevens verzorgt Timing Administraties voor al uw personeelsadministratie van begin tot aan de aangifte. Wij verzorgen de wekelijkse of maandelijkse salarisstroken van al uw personeel, doen per 4- weken of maandelijks de aangifte loonheffingen en tevens verzorgen wij ook de aanmeldingen en aangiften bij de branche- en pensioenorganisaties. Naast het opstellen van salarisstroken en het doen van aangiften geven wij ook breed advies over het opstellen van arbeidsovereenkomsten en ook het opstellen ervan. Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten houden wij afhankelijk van uw bedrijf rekening met de CAO-voorschriften en de wettelijke richtlijnen.

timingadministraties-3

Wij staan graag voor u klaar

Heeft u nog vragen? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 06 55 88 19 49